Webáruházunkban vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. A terméket az MPL futárszolgálat szállítja ki a vásárláskor megadott címre. 

A megrendelt termékei útját az MPL nyomkövetési oldalán tudja ellenőrizni, amelynek elérhetőségét itt találja:

https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

2.  Webáruházunk raktárában lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap, beszállítóink raktárán lévő termékek szállítási ideje átlagosan 3-5 munkanap . A kiszállítás előtti napon a Vásárlót e-mail elérhetőségén keresztül értesítjük a csomag feladásáról. A futárszolgálat a csomag feladását követő napon 8-17 óra között végzi a kiszállítást a Vásárló által megadott címre, telefonon történő egyeztetéssel.

3.  Webáruházunkban több beszállító termékei is megtalálhatók. A termékek jelentős része folyamatosan készleten van raktárunkban vagy beszállítóink raktárában, ám előfordulhat, hogy nincs elegendő mennyiség már raktáron vagy elfogyott a termék. Ezen hiányosságok esetében ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti a Vásárlót a termék beérkezési idejéről, várható kiszállításáról.

A Vásárló dönthet, hogy megvárja a következő beszállítást;

a hiányzó terméket kihagyja a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el;

a csomagot a hiányzó termék beérkezését követően adjuk fel;

hasonló (helyettesítő) terméket választ; vagy

következmények nélkül lemondja a megrendelést.

4.  A szállítás időpontja beszállítóinktól függ (tudják-e hozni a terméket, amely éppen nincs raktárunkban) illetve szállító partnereinktől függ (tudják-e szállítani a csomagot az előjelzett időpontra), így esetleges csúszás esetén felelősséget nem tudunk vállalni (sem kötbért, sem kártérítést).

5.  Amennyiben sürgősen vagy határidőre szeretne megkapni egy-egy terméket, úgy kérjük, érdeklődjenek a webáruházunkban található elérhetőségeink egyikén a termék pontos beérkezési és kiszállítási időpontjáról.

6.  Minimális rendelési érték 5.000,- Ft.

Személyes átvétel:

Személyes átvétel Tenk, Szabadság út 12/A szám alatti raktárunkban lehetséges, a helyszínen készpénzzel fizethet. Minden esetben előre egyeztetett időpontban lehetséges a csomag személyes átvétele. Az egyeztetés történhet telefonon, +36-30/562-6744-as telefonszámon vagy e-mailben: info@patricam.hu.

MPL szállítási díjak

Szállítási díjak súly függvényében:

0-2Kg-ig:            1350.-
0-10Kg-ig:          1800.-
10-20Kg-ig:        2700.-
20-50Kg-ig:        4200.-

Fizetési módok

Utánvétel:

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ebben az esetben a rendelésének értékét az MPL futárnak készpénzben vagy bankkártyával fizetheti ki.

Ezen szállítási mód bruttó felára: 350,-

Banki átutalás

A rendelésének ellenértékét banki előreutalás útján is rendezheti, miután rendelését visszaigazoltuk. Ez esetben válassza a banki átutalás lehetőségét.

Ezen szállítási mód bruttó felára: 0,-


Bankfiók: OTP Bank Nyrt.

Bankszámla: 11739047-20023728-00000000

Meghatalmazott: Mátra Netshop Kft.

Bankkártyás fizetés

Az MPL futárszolgálat munkatársánál (futár) a csomag kiszállításakor lehetősége van utánvétes csomagjának értékét bankkártyával rendezni.

Bármely további kérdés esetén az info@patricam.hu e-mail címen vagy a +3630/562-6744-as telefonszámon állunk szíves rendelkezésére.

Kövess minket Facebook-on