2010-ben alakult vállalkozásunk az évek során számos területen bizonyította rátermettségét.
Újonnan nyílt webshopunkban nemcsak termékekre, hanem szolgáltatásokra is szert tehetsz!

   
  

Új számítógépek összeszerelése
Bár termékek nem érhetők el webshopunkban, de számos informatikai nagykerrel állunk kapcsolatban, így versenyképes árakat tudunk Neked adni.
Nem kell tizenéves „gémernek” lenned, hogy szükséged legyen egy igényes számítógépre, mely a személyedre van szabva. Elárulok egy titkot… a nagy multik, nagyobb informatikai cégek rendszerint azokat a gépeket rakják össze és árusítják készen, amelyekhez sikerült nagytételben alkatrészt beszerezniük, vagy épp kifutó termékekből épülnek fel. Miért is állnál be a tömegcikkek sorába, mikor egyedileg személyedre szabott is lehet a rendszered?
Egy beszélgetés alkalmával felmérjük igényeidet, elvárásaidat, és nem utolsó sorban az ízlésed, így egy kívül-belül igényes gépet tudunk összeválogatni számodra. Amennyiben a meghatározott irányártól eltérünk, az nem azért van, mert szeretnénk még pár 100 Ft-tal meggazdagodni, hanem, mert vannak bizonyos összeghatárok, amiket át kell, vagy át lehet lépni, hogy egy generációs ugrással jobb, a későbbiekben is fejleszthető gépre tehess szert.

A bekezdés elején a „gémereket” említettem. Nem negatív példaként hoztam fel, sőt most ők jönnek!
Nem vagytok egyedül azzal, ha tetszenek a világítós RGB gépházak, vagy a moddingolt hűtések, netán a pontos egerek. Vállaljuk személyre szabva „gémer” gépek összeállítását is, így ha játékra szeretnéd használni, hatalmas élményre tehetsz szert, ha ránk bízod a választást.

 

Számítógépek szervizelése
Sajnos, papírformán néz csak ki jól a több éves garancia, és a legtöbb esetben a garanciális idő alatt nem történik meghibásodás, legalábbis természetes úton nem. Amennyiben felhasználói hiba történik, vagy épp lejárt a garancia és elromlott a gép, akkor jövünk a képbe mi. Hozz bármilyen informatikai kütyüt, mi megbirkózunk vele, legyen szó hardveres vagy szoftveres problémáról! Amennyiben mégsem bírnánk a meghibásodással, nyugi, nem adjuk fel, késztetést érzünk megoldani minden apró problémát vagy épp ritkán előjövő idegesítő meghibásodást! Széles kapcsolati hálónk is a segítségünkre van, így a probléma megoldása nem egy emberen fog múlni.

 

Weblap készítés
Az egyszerű html weblapoktól indulva, a kényelmesebb wordpressen át, egészen a prestashopos webáruházakig, mindent megoldunk, egyedi grafikával és sablonnal. Ha szeretnél saját weblapot, versenyképes árakkal állunk rendelkezésedre!

 

Webtárhely és levelezés
Van meglévő weblapod? Netán velünk szeretnél csináltatni? Nálunk stabil és tartós helyet kaphatsz neki. Szervereink rendelkezésre állása éves szinten 99,9%-os és heti szintű biztonsági mentéssel van ellátva. Webtárhelyek mellé tudunk felhő tárhelyet, e-mail fiókot, és domain szolgáltatást is nyújtani.

Kövess minket Facebook-on