2010-ben alakult vállalkozásunk az évek során számos területen bizonyította rátermettségét.
Újonnan nyílt webshopunkban nemcsak termékekre, hanem szolgáltatásokra is szert tehetsz!
 
 

Bár a webshop nem informatikai termékekre szakosodott, de több nagykerrel is kapcsolatban vagyunk ezen a területen is, így versenyképes áron jutunk hozzá minden hálózatépítéshez szükséges felszereléshez.

Sajnos ez a téma nem annyira izgalmas, és szakszavakkal sem lehet untatni a kedves olvasót, viszont az elmondható, hogy manapság ezen rendszerek használata a mindennapjaink szerves részét képezi. Ha ezt a cikket olvasod, te sem szeretnél visszatérni a kőkorszakba és csőpostát alkalmazni egy kényelmes e-mail helyett.

A helyi hálózatok kialakítása szerves része lehet egy családi háznak, az ipari létesítmények pedig enélkül teljesen halottak. Ezen hálózaton keresztül kommunikáltathatunk egymással több számítógépet, munkaállomást, biztonságtechnikai rendszereket, szervereket, cseveghetünk, nyomtathatunk, stb.

 

A leggyakoribb hiba, mellyel találkozni lehet ezen a szakterületen, hogy aki kiépíti a hálózati rendszert, a végpontokat nem címkézi fel, nem készít tervet a kábelezésről, így a későbbiekben mehet a fejvakarás és találgatás, mi hova is megy a falban?
Ezt elkerülve, mi részletes tervet készítünk Neked arról, mi merre, hogyan fut, így amennyiben a későbbiekben hozzá kell nyúlni a hálózathoz, nem fontos szakember segítségét kikérni.

A helyi hálózatok rendszerint kábeles megoldással kerülnek kivitelezésre, de fontos részüket képezik a vezeték nélküli hálózatok is. Manapság a WIFI jelenléte szinte alap dolog, így fontos, hogy minden helyiségben elérhető legyen, jelveszteség nélkül.
Amennyiben távoli helyekre kell eljuttatni a hálózatot, például 2 épület közt, nem fontos kábelt kifeszíteni, WLAN-on keresztül tökéletesen megoldható a hálózatok összekapcsolása.

Ahogy az összes többi szolgáltatásunknál, itt is 50%-os előlegmegkötés van, a munka befejeztével pedig a szerződéses díj másik fele fizetendő.

Reméljük, szolgáltatásunk elnyeri tetszésed és hamarosan vásárlóink közt üdvözölhetünk!

Kövess minket Facebook-on