Crypto bányagépek és egyedi számítógépek építése, üzemeltetése

 

Cégünk régóta dolgozik az informatika és elektronika vívmányaival, hálózatépítés, biztonságtechnika, informatikai projectek valamint egyedi igények szerinti crypto bányagépek építésével, üzemeltetésével.
Eddigiekben csak a partnereinknek építettünk egyedi gépeket, cégünk kiskereskedelmi egysége pedig csak biztonságtechnikai webáruházként dolgozik.
A jövőben szeretnénk foglalkozni a „kisemberek” igényeivel és nyitunk a végfelhasználók felé is.
Cégünk, két, mondhatni ellentétes szegmensre rendezkedett be, crypto bányagépek és számítógépek igény szerinti konfigurációval.

A továbbiakban részletezzük miért is mellettünk kell letenned a voksod.

Bányagépek építése:

Talán a legfelkapottabb jelenleg a bányagépek értékesítése. Ezzel kapcsolatosan az alábbi fontos információkkal kell rendelkezned, hogy időtálló, stabil és árverés mentesen fektesd be a nehezen megtakarított pénzed.

NEM fogunk eladni neked garancia nélküli, kétes eredetű termékeket:
Nagyon sok számlával igazolható termék kering a piacon, melyek szürke importból származnak, meghibásodás esetén pedig a számlázó fél eltűnik, megszűnik, nem lenyomozható.
Mi kizárólag csak magyar több 10 éves importőrökkel állunk kapcsolatba.

NEM fogunk átverni ezer- éves használt termékekkel, melyek már bányászati tevékenységből származhatnak:
Számos gépépítő a már évekig használt videókártyáját, tápegységét adja el számlaképesen, (kibontott, tesztelt, raktáron van) címszavakkal. Külön figyelmet kell fordítani a tápegységre, melynél a legtöbb esetben már leselejtezett telekommunikációs szerverekből származó egységeket adnak el bányászati tevékenységre. Óvakodj ezektől az emberektől!
Nálunk csak új termékeket találtok, bontatlan gyári dobozban.

NEM fogunk kísérletezni rajtad, szaktudásunk mindenre kiterjed:
Nagyon kelendő lett a bányagépek építése és aki már egy számítógépet össze tud rakni, úgy gondolja ezt tudja teljes felelőséggel üzletszerűen is végezni. Sajnos a fórumok nem erről adnak megerősítést. Nagyon sok orbitális hiba, átgondolatlan megoldások látnak napvilágot, melyeket sok esetben a megrendelő pénzeli.
Csak és kizárólag általunk, saját eszközeinken tesztelt megoldásokat fogunk felhasználni, továbbadni.

NEM fog leégni a házad a nem megfelelő kábelezések, méretezések végett:
Talán az egyik legfontosabb rész, hogy bár rendelkezésre áll sok csatlakozó, tudni kell mit, mennyit és hova szabad használni.
Tanulmányoztuk a különböző csatlakozók szabványait, tűréshatárait, sőt, építünk is moduláris csatlakozókat.

Több mint 10 éves életút mögöttünk talán megbízhatóbbá, hitelesebbé tesz bennünket, hogy érdemes legyen felvenned velünk a kapcsolatot. Minden ügyfél különleges figyelmet érdemel!

 

Egyedi számítógépek építése:

Bár sűrűbben építünk bányagépeket, de nem feledkezünk meg a játékosokról, igényes irodai felhasználókról.
Elhivatottságot érzünk magunkban, hogy jól átgondolt, fejleszthető, jövőálló, igényes gépeket építsünk.

Bár sok cég van jelen a piacon, aki pár ezer forint összegért összerakják a géped, de kétlem, hogy akkora figyelmet fordítana rá, mint mi. Minden szeglete jól átgondolt, egyedi igényeket is átbeszéljük, meghallgatjuk mire szeretnéd használni és ennek megfelelően készítjük el az ajánlatot.

Ha játékos vagy szerintem számodra fontosabb, hogy ne legyen akadás, ne legyen gyenge pont, mégis harmonizáljanak a termékek, és kompromisszum mentes végeredményben részesülhess.
Ha irodai környezetben használod a géped, nagyon idegesítő tud lenni, ha akár a böngészés vagy az office bizonyos programjai sokat töltenek, akadnak, fagynak. Ezt velünk teljesen elfelejtheted, nem a legolcsóbb termékeket fogjuk összedobálni, hogy minél nagyobb árrésre tegyünk szert.

Nem csupán az egyéni felhasználók azok akiket pártolunk, legyen szó pályázatról, vagy tömeges eszköz beszerzésről, jó helyen vagy, hisz első kézből tudom, milyen az amikor egy pályázat nyertese a nagy profit érdekében konkrétan használhatatlan termékekkel önti tele az adott intézményt. Ezeknek a pályázatoknak és maguknak a termékeknek is van egy lejárati, amortizációs idejük, mely alatt sajnos nem tudják a termékeket cserélni.


Elhivatottságot érzünk amellett, hogy évek múltán is boldog párkapcsolatot élj kedvenc gépeddel és ne kelljen fizikai bántalmazásokon átmennie. Ez rád és rá is egészségkárosító lehet. Ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

 

Kövess minket Facebook-on