2010-ben alakult vállalkozásunk az évek során számos területen bizonyította rátermettségét.
Újonnan nyílt webshopunkban nemcsak termékekre, hanem szolgáltatásokra is szert tehetsz!

 

Termékkínálatunkban, ahogyan az a kamerarendszerek telepítésénél is olvasható, számos márka megtalálható. A biztonságtechnika egy összefoglaló kifejezés, ahova a kamera is beletartozik, de úgy gondoltuk, külön fejezetet érdemelnek ezek a termékek is.
A menetrend hasonló, mint a kamerarendszer telepítéseknél: kimegyünk, felmérjük a terepet, átbeszélünk mindent, és ha tehetjük, lebeszélünk a nagyon olcsó, biztonságtechnikának csúfolt vackokról és normális, megbízható minőséget szerelünk fel.
A munka egyeztetése után itt is előlegbekérés történik, mely a szerződéses ár 50% -a. Majd a munka elvégeztével, betanítás után kérjük el az összeg másik felét.
Számos dologgal tudod védeni saját magad, illetve vagyontárgyaidat. Felsorolunk néhány dolgot, ami nagyon hasznos tud lenni.

 
 
Riasztók:
Talán az egyik legfőbb biztonságtechnikai berendezés, mely kamerarendszerek mellé is igen ajánlatos. Itt nem csak az épületen belüli mozgást, és az ajtó-, ablaknyitást érzékelő termékekre gondolok, hiszen területvédelmet is lehet vele létesíteni.
Biztosan láttál már akciófilmekben „laser nyalábokat”, nos, ez nem csak film, a való életben is kivitelezhető, területvédelmi berendezés. A kerítés vonalába is elhelyezhető, így ha valaki megszakítja az optikai infrát, máris jelez nekünk.
Kültéri mozgásérzékelők is léteznek, ám ezek könnyedén eredményezhetnek vakriasztást, így azt tanácsoljuk, hogy kültérre inkább a kamerát, illetve az előbb taglalt megoldásokat válaszd.
  
Beléptető rendszerek:
A kulcs már a múlté? Természetesen nem, de amennyiben szeretsz haladni a korral már egy NFC TAG segítségével is védheted épületed, kerted a nyílászárókon érkező illetéktelenek elől.
Az NFC TAG egy kis kulcstartó-szerűség, mely bizonyos frekvencián programozott „jelszót” rejt magában, így a megfelelő olvasó és egy elektromos vagy mágneses zár beépítésével zárható, nyitható az ajtó, kapu.
Ezeket a beléptetéseket rendszerint lehet variálni egyéb kritériumokkal, mint pl. a retina scanner, az arcfelismerés, az ujjlenyomat scanner, a kódsor, stb..
   
Kaputelefonok:
Ez is egyfajta beléptető rendszer, hisz azt engedjük csak be, akikről megbizonyosodhattunk, hogy szeretnénk portán belül látni. Vannak egyszerűbb videós kaputelefonok, melyek akár okostelefonunkra is tudnak jelzést, képet küldeni és távolról is tudjuk velük vezérelni zárszerkezetünket.
Vannak azonban beléptető rendszerrel egybekötött kaputelefonok is, ahol a már előbb leírt egyéb védelmi kritériumokkal is ki lehet egészíteni.
Talán a legáltalánosabb dolog egy kaputelefonnál, pontosabban kapu-videótelefonnál az NFC és a kódszámos belépés.
   
Sorompók:
Ha sokat közlekedsz autóval, már biztosan találkoztál ilyennel. Kínálatunkban megtalálhatók kedvezőbb árú és teljesen profi sorompók is, különböző karhosszokban.
A sorompókat is, ahogy minden mást, bőven fel lehet extrázni. Legyen szó ujjlenyomatról, NFC-ről, rádiós távirányítóról, rendszámfelismerésről, GSM hívásról, de kaputelefonnal is össze lehet kötni.
  
Reméljük, kínálatunk elnyeri tetszésed és hamarosan vásárlóink közt üdvözölhetünk!

Kövess minket Facebook-on