2010-ben alakult vállalkozásunk az évek során számos területen bizonyította rátermettségét.
Újonnan nyílt webshopunkban nemcsak termékekre, hanem szolgáltatásokra is szert tehetsz!

   

Termékkínálatunkban több ársáv is megtalálható: az IdentiVisontől kezdve, egészen a Dahua termékein át, megállva a Milesight speciális termékeinél. 

Fontos hozzátenni, hogy nem csak ezen 3 márka termékeinek létesítésére terjed ki szakértelmünk, hisz az elmúlt évek alatt számos, különböző gyártó termékeit telepítettük már.


Miért ezeket a márkákat emeltük ki? A válasz egyszerű! Próbáltuk megtalálni azokat a gyártókat, akik a legtöbb technikai támogatást, terméklefedettséget és ár-érték arányban a legjobbakat nyújtják a kedves vásárlóknak.  
 

Egy kamerarendszer létesítésének kezdeti lépése mindig a területi adottságok felmérése.
Miután személyesen körbejártuk a terepet, mérlegelünk a lehetőségekről és több ajánlattal is felkészülünk a következő konzultációnkra, hogy lehetőséged legyen több ársáv közül választani, és mert szeretnénk, ha nem érne a telepítés során áremelési meglepetés.

Amennyiben drágább terméket javaslunk, az nem azért van, mert rajtad szeretnénk meggazdagodni, csupán elhivatottságot érzünk az értékeid megóvására.

  

    

  

Csak gondolj bele az alábbi szituációba… telepíttetsz egy olcsóbb, 1MP-es, úgymond „noname” rendszert, melynek költsége közel 60 ezer Ft. Történik (ne történjen) egy betörés, és bár látod, hogy ember volt az, aki bejött, de a kamera minősége nem teszi lehetővé, hogy azonosítani tudd a behatolót. Ezen kamera rendszerek éjszaka még rosszabbak. Bizony, kecsegtető marketing szöveg a 20-30 méteres éjszakai hatótávolság, lát is ennyit a kamera, feltéve, ha az elkövető egy traktorral érkezik, mert ennek körvonalai kivehetők egy ilyen rendszerrel. 

Száz szónak is egy a vége, ne az épületeden, értékeiden és testi épségeden próbálj meg spórolni.

 

  

   

   

Miután elfogadtad az ajánlatot, írásbeli szerződés születik, mely megköti a létesítési díj 50%-nak előre történő kifizetését.
A termékek 90%-a NINCS nálunk raktáron, hisz több 100 kamera és egyéb eszköz közül választjuk ki a számodra legoptimálisabbat. Emiatt a termékek beszállítási határideje 1-2 hét is lehet.

 

Miután a termékek beérkeztek, leellenőrizzük aműködésüket és előkonfiguráljuk őket, ezzel csökkentve a nálad töltött időt és a későbbi garanciális problémákat.

 

Következzen a telepítés, melynél természetesen nagyon fontos a privát zóna tiszteletben tartása, nem szeretnénk alkalmatlankodni, csak a feltétlen fontos helyeket látogatjuk meg.
A szakmai tudásunkhoz és a területi adottságokhoz mérten a lehető leggyorsabban befejezzük a munkát.

  

   

Ezután megmutatjuk a rendszer használatát, beállítjuk az értesítéseket, illetve az okostelefonos alkalmazásokat. Miután a munka kész, és az ügyfél elégedett, kifizeti részünkre a szerződéses díj másik 50%-át.
Ezt követően átadjuk számára az összes iratot, jelszavakat.

   

Látod, mi sem egyszerűbb!

Ha szeretnél te is gondtalan életet, ne habozz írni nekünk!

Kövess minket Facebook-on